Masterclass Newborn Photography

Пловдив | Даков Студио | 14-15 юни

Фотографията на новородени безспорно е огромно предизвикателство за всеки избрал професията на бебешки фотограф.С годините съм натрупала нужния опит, отсранила съм безбройни грешки по пътя си, преминах през десетки обучения, и вярвам че мога да предам всичко научено с лекота на всеки, който мечтае за успешна кариера като бебешки фотограф.Отлагайки 2 години живите събития дойде време да обявим първия мастърклас по бебешка фотография, който ще се проведе в студиото ни в Пловдив.Това обучение е само за фотографи, които имат средно ниво на познаване на фотографската техника и се занимават активно с фотография. Ако снимките в портфолиото ми ти харесват и искаш да разбереш всичко за това как са направени, това обучение е за теб!Ще имаме теоретична част, ще работим с истински модели и ще черпим знания и вдъхновение един от друг.Ако искаш да вземеш участие, с програмата на обучението можеш да се запознаеш в редовете по – долу:

Ден 1:
– Светлина (видове, бял баланс, модификатори, позиция на светлината за постигане на различно осветяване на модела)
– Позинг
– Повиване
– Декори/Фонове

Ден 2:
Практическа част (Ще имате възможността да работите с два модела на различна възраст и да изпробвате наученото през ден 1) От опита ни в обучението на хора знаем, че програмата няма как да бъде разпределена стриктно по часове, затова в рамките на тези два дни ще отделим необходимото време на всички участници. За да е максимално полезно за всички има ограничение в броя на участниците – 5 човека. 


Цена на обучението 1300 лв. с ДДС.

За запазване на място в обучението е необходимо авансово внасяне на 30 % от стоиността на обучението. Остатъка от сумата се заплаща до 2 дни преди старта на обучението.

За участие в обучението свържете се с нас на 0886861863

error: Dakov Studio | All Rights Reserved !!!