ОБЩИ УСЛОВИЯ

Във връзка с новия регламент в закона за защита на личните данни , всеки клиент, който иска да си запише час за фотосесия в Даков Студио, трябва да се запознае и съгласи с общите условия на студиото, като ни напише е-mail с потвърждение или подпише декларация преди началото на фотосесията! При несъласие от Ваша страна с общите условия на студиото, фотосесията няма как да бъде проведена. ОБЩИ УСЛОВИЯ:

 1. Всеки клиент над 18 г. се съгласява да бъде сниман, а след това снимките му да бъдат обработвани и съхранявани за неопределен срок. За заснемането на деца под 18 г. се изисква съгласието на родителите им.
 2. Всички снимки заснети от фотографи на Даков Студио, са със запазени авторски права. Автор на снимките е фотографът и като такъв си запазва правото да използва снимковия материал в социални мрежи, изложби и конкурси с рекламна и некомерсиална цел, освен ако няма допълнителни казуси, които подлежат на договорка.
 3. Студиото и фотографът работят по предварителен график. Необходимо е да запазите Вашия час поне няколко дни преди снимките. Това може да се случи с телефонен разговор: тел. 0886861863 ; e-mail на info@mariadakova.com или чрез съобщение на ФБ страницата : mariadakovaofficial
 4. В случай на закъснение от страна на клиента повече от 15 мин., без да бъде уведомен фотографът, същият запазва правото си да отмени фотосесията.
 5. В зависимост от предразположеността на детето, снимките могат да продължат от 20 до 60 минути (важи за деца над 3 месечна възраст).
 6. В рамките на 5 (пет работни) дни след фото сесията, получавате линк към всички сполучливи снимки от фотосесията, за да направите вашата селекция.
 7. В зависимост от натовареността на студиото, периодът за предаване на готовите снимки варира от 20 до 30 работни дни (след като направите селекция на кадрите) в дигитален вид.
 8. Снимките на хартиен носител се заплащат допълнително. В обявените цени не е включен печат на снимки, освен ако изрично не е упоменато.
 9. Необработени кадри се предават срещу сумата от 200 лв.
 10. Снимките се обработват според реда на заснемането им. Ако желаете Вашите снимки да бъдат обработени с предимство (в рамките на 5 работни дни), услугата се оскъпява със 100%.
 11. Снимането в студиото с мобилни устройства е абсолютно забранено!
 12. Декорите са авторски и създадени с много труд и любов специално за Вашите деца, пазете ги!
 13. В студиото се влиза с абсолютно чисти обувки, които обувате в студиото, или ще бъдете помолени учтиво да се събуете, ако не разполагате с такива.
 14. Запазени права и употреба: Всички фотографии публикувани на този сайт, на страницата ни във Facebook, както и тези, които получавате от мен, са със запазени авторски права, които са наша собственост. Употребата им с КОМЕРСИАЛНА цел, без нашето съгласие, е нарушение на закона. Ако желаете да ги ползвате за КОМЕРСИАЛНИ цели, моля свържете се допълнително с нас, за да обсъдим условията и да договорим цена.
 15. Студиото си запазва правото да използва заснените кадри по време на фотосесиите проведени при нас с цел популяризиране на предлаганите услуги и бранд. Използването на избрани кадри за портфолиото ни е калкулирано в цените на фотосесиите. Моля, ако не желаете да публикуваме снимки от вашата фотосесия, да ни уведомите за това преди самата сесия. Съответно цената на фотосесията се оскъпява с 100 %
 16. При ангажимент, който е обвързан с пътуване на повече от 15 км. извън града се начисляват 30% върху редовната цена на пакета, тъй като се таксува и времето необходимо за пътуване. Ако не е осигурен транспорт от страна на клиента, се начисляват и транспортни разходи, възлизащи на 1лв. за километър.
 17. Студио не носи отговорност, ако клиентът не се e запознал с Общите условия.

Благодарим Ви за доверието към нас и работата ни!

error: Dakov Studio | All Rights Reserved !!!