Коледа 2022

И през 2022 година екипът ни ще се постарае да ви зарадва с красиви зимни декори и да ви потопи в красотата на Коледната магия!

Дългоочакваните Коледни фотосесии през 2022г. ще стартират на 31.10.2022 г. Фотосесиите ще се проведат между 31.10.2022 и 21.1.2022 г. Всички фотосесии заснети в периода между 31.10.22 и 10.12.22 г. ще бъдат обработени и издадени до Коледа. Всички снимали се след 10.12.22 г. ще получат снимките си през януари. Поръчките за допълнителни Коледни артикули ще бъдат приемани единствено със селекцията на снимки, така че е хубаво предварително да обмислите дали ще се възползвате от тях!
Времетраенето на фотосесиите ще зависи от вида на избраната фотосесия. Спрямо това ще имате право да избирате между различен брой декори. Затова е важно да сте наясно колко кадъра ще се гонят по време на снимките ви и колко декора ще искате да се сменят. Моля, помнете че не смяната на декори и облекло е най – важното нещо! Ние винаги сме държали преди всичко на емоцията и всячески сме се опитвали да я създадем у вас и вашите деца. На един декор могат да бъдат заснети повече от 10 уникални кадъра пресъздаващи истинската емоция у вас и вашите деца. Затова е хубаво да оставите вкъщи всички задръжки, да бъдете себе си и най – важното – да се забавлявате заедно с нас и децата си (heart)

Коледа е тази час от годината, в която семействата се събират и са заедно, особено в днешно време това е безценно… Затова ще се опитаме да пресъздадем домашния уюут с красиви декори , всеки от които ще пресъздава – коледния дух, подходящи за семейни снимки и големи деца. На етажа за най – малките членове на семействата ще има декори, с много сняг, елхи, лампички и миниатюрни мебели, подходящи за бебета от 3 месеца до деца на 7 години.

!!! ВАЖНО !!!

* В студиото няма да се допускат болни лица. Ако по време на снимките установим това, ще бъдете учтиво помолени да напуснете студиото. Разчитаме на съвестта ви! Ако се случи да има болен член от семейството ще направим всичко възможно да сменим часът ви, разбира се, ако това е възможно!

* Декорите ще бъдат показани преди старта на самите фотосесии, за да имате време да се подготвите за тях. В студиото също ще има осигурени дрешки за децата и мамите съответстващи на декорите.

* В ценоразписа по – долу са посочени различните видове фотосесии, които ще се провеждат в студиото. Те се различават и според възрастта на детето и желания вид фотосесия. Бебета и деца под 6 месечна възраст снимани самостоятелно се таксуват по отделен ценоразпис (времето за направата на хубави снимки е повече и е доста по – трудоемко).

 

ЦЕНОРАЗПИС

1. Цена за фотосесия на деца над 9 месечна възраст и техните семейства
Мини (10 кадъра) – 200 лв. делник / 250 лв. уикенд. Времетраене 30 – 40 минути.
Стандарт 15 (15 кадъра) – 250 лв. делник / 300 лв. уикенд. Времетраене 40-50 минути.
Цена на допънителен кадър 15 лв.

2. Цена за фотосесия на бебета от 3 месеца до 9 месеца и техните семейства
Стандарт (10 кадъра) – 250 лв. делник / 300 лв. уикенд. Времетраене около 60 минути .
Цена на допълнителен кадър – 15 лв./кадър

3. Цена за фотосесия на новородени бебета от 0 до3 месеца и техните семейства
Мини (10 кадъра) – 400 лв. делник.  Времетраене около 120 минути .
Стандарт (10 кадъра) – 500 лв. делник. Времетраене около 180 минути
Цена на допълнителен кадър – 25 лв./кадър

4. Цена на фотосесия за бременни
Мини (10 кадъра) – 300 лв. делник. Времетраене около 60 минути .
Стандарт (10 кадъра) – 400 лв. делник. Времетраене около 120 минути
Цена на допълнителен кадър – 20 лв./кадър

*в цената на всички фотосесии е включено ползването на гардероба на студиото за деца и мами;

*в цената на фотосесиите е включена и пофесионална постобработка на кадрите;

*в цената на фотосесиите НЕ е включено изкопиране на хартиен носител. Можете да поръчате копие на снимките допълнително!

Залагайте на качество, не на количество <3 Всички снимки излизащи под бранда на студиото ни искаме да са достойни и да се отличават от домашно щракнати кадри! За целта се раздаваме, за да сте усмихнати вие и децата ви, за да могат снимките ви да разказват истории на поколенията след вас! Инвестицията в спомените ви е безценна, благодарим за отношението и гласуваното доверие <3

Основна разлика в различните пакети е времетраенето и избора на различен брой декори (няма ограничение, стига да се вместим в предвиденото време). Така че е желателно при запазването на час да сте наясно на кой пакет ще се спрете. Ако в деня на фотосесията решите да преминете на друг пакет, това може да не е възможно поради липсата на достатъчно предвидено време.
Кадрите за обработка ще избирате вие във вашия дом. Ще получите достъп до скрита галерия съдържаща всички сполучливи снимки направени по време на фотосесията ви.

!!! ВАЖНО !!!
* В студиото не се допускат болни лица!
* На входа на студиото ВСИЧКИ се събуват!
* В студиото не се допускат хора с мръсни обувки! Моля носете си старателно почистени такива или Коледни чорапки, ако желаете да сте с обувки.
* В студиото не се допускат възрастни и деца над 7 години без предпазна маска (освен , ако не е разпоредено друго от здравното министерство – важи за период на пандемия ковид/грипна).
* На входа на студиото всеки е длъжен да използва дезинфектант.
* Моля, не идвайте с детски колички, използвайте детското кошче за кола за бебчетата.
* Непосредствено пред входа на студиото има 3 паркоместа за клиенти!
* Необработени кадри не се предоставят. Моля да се запознаете с условията на заснемане и правилата на студиото, които са публикувани на нашия уебсайт : www.mariadakova.com
* Цената на избрания пакет от снимки се заплаща непосредствено след края на фотосесията ви – в брой. Не разполагаме с пос терминал!
* Ако имате допълнително избрани кадри над избрания пакет, доплащането за тях ще ства по банков път до 5 работни дни след направената селекция.
* Фотосесиите са без капаро (освен тези на новородени бебчета и бременни мами – 50% от стойността на избрания пакет) и за това силно разчитаме на вашата коректност. За вас ще работим екип от хора, чието време със семействата ни също е ценно! В случай, че ви се наложи да отмените своята сесия, моля уведомете ни своевременно, за да можем да дадем часа на някой чакащ или да реорганизираме времето си.

Благодарим за доверието!
С уважение
Мария и Даниел Дакови

В тази галерия са събрани малка част от уловените детски усмивки по време на Коледните снимки през изминалите години.

 

 

error: Dakov Studio | All Rights Reserved !!!