Коледа 2020

В тази галерия са събрани малка част от уловените детски усмивки по време на Коледните снимки през 2019 година.

И тази година екипът ни ще се постарае да ви зарадва с красиви декори и да ви потопи в красотата на Коледната магия!

Дългоочакваните Коледни фотосесии 2020г. ще стартират на 15.10.2020г. С оглед на шантавата година, която изминава, всички мерки и изисквания за спазване на стриктна хигиена, екипът ни реши фотосесиите да се проведат между 15.10.2020 и 4.12.2020 г. Както сами разбирате, ще имаме ограничена възможност за поемане на ангажименти. Тази година броят на семействата посетили студиото ни драстично ще бъде намален, с оглед на запазване на вашето и нашето здраве! Всички фотосесии ще бъдат обработени до Коледа!
Друга промяна ще има в дните на провеждане на фотосесиите. Студиото ще работи само няколко съботи през окотомври и ноември.
В студиото не се допускат болни лица. Ако установим това, ще бъдете учтиво помолени да напуснете студиото. Разчитаме на съвестта ви! Ако се случи да има болен член от семейството ще направим всичко възможно да сменим часът ви, разбира се, ако това е възможно!
Относно декорите, все още нямаме точна бройка. Със сигурност ще има поне един декор подходящ за по-големи деца и семейни снимки, както и няколко за най – малките седящи бебчета. Декорите ще бъдат обявени преди старта на самите фотосесии (15.10.2020 г.)
Както всяка година ще бъдат осигурени и дрешки за най- малките дечица до 1 г. и за по – големите момиченца.
 
Пакетите ще са три :
Мини (15 кадъра) – 130 лв. делник / 150 лв. уикенд
Стандарт (20 кадъра) – 180 лв. делник / 200 лв. уикенд
Макси (30 кадъра) – 230 лв. делник / 300 лв. уикенд
Цена на допълнителен кадър – 10лв./кадър
Кадрите ще избирате вие в уюта на вашия дом. Всички ще получите готовите снимки преди Коледа.
 
ВАЖНО!!!
* В студиото не се допускат болни лица.!
* В студиото не се допускат хора с мръсни обувки! Моля носете си старателно почистени такива или Коледни чорапки.
* В студиото не се допускат възрастни и деца над 5 години без предпазна маска (освен в периода, в който взимате участие в снимките).
* На входа на студиото всеки е длъжен да използва дезинфектант.
* Моля, не идвайте с детски колички, използвайте детското кошче за бебчетата.
* Необработени кадри не се предоставят.Моля да се запознаете с условията на заснемане и правилата на студиото, които са публикувани на моя уебсайт : www.mariadakova.com
* Фотосесиите са без капаро и за това силно разчитам на вашата коректност. Работя с екип от хора, чието време със семействата им също е ценно! В случай, че ви се наложи да отмените своята сесия, моля уведомете ме своевременно, за да мога да дам часа на някой чакащ или да реорганизирам времето си.
 
Благодаря за доверието!
С уважение
Мария Дакова
error: Dakov Studio | All Rights Reserved !!!