Коледа 2018

Коледни фотосесии 2018 г.

Тази година Даков Студио реши да зарадва всички възрастови групи с индивидуални декори подходящи за бебета от 7 дни до многодетни семейства.

 

В студиото са изградени 3 самостоятелни декора в различни цветови гами, които са подходящи за всички възрастови групи 

Какво трябва да знаете за Коледните сесии при нас : Въпроси и отговори

 

Моля, преди да си запишете час, запозанйте се с общите условия на студиото. Това ще улесни много комуникацията ни, а и ще уважи труда ни по написването на всички въпроси и отговори по – долу! Благодарим!

 

В: Как става записването на час за фотосесия?
О: На тел: 0886861863 или e-mail : info@mariadakova.com
В: Кога трябва да дойдем за фотосесията?
О: Това е изключително важно! Нито по – рано, нито по – късно. Молим Ви да бъдете точни! Всяко закъснение ще е за сметка на предвиденото време за фотосесията Ви.
В: Колко кадъра мога да заявя?
О: Тази година Даков Студиио предлага 3 Коледни пакета. При резервиране на час е необходимо да имате някаква представа какво точно си представяте и желаете.
В: Колко време продължават фотосесиите?
О: Истината е, че това е доста субективен въпрос! В зависимост от разположението на детенцето между 20 мин. и 60 мин.
В: Имате ли дрехи, които можем да използваме?
О:Разбира се! Не се притеснявайте, ако нямате подходящо облекло за детенцето си. Студиото разполага с тоалети в различни възрастови категории съобразени с гамата на декорите.
В: Можем ли да дойдем с приятели на снимки?
О: В една фотосесия могат да вземат участие деца от едно семейство! Това е така поради факта, че при струпване на повече деца и възрастни се получава доста голям хаос и работния процес се нарушава!
В: На снимките могат ли да вземат участие родители и баби и дядовци?
О: Разбира се. Декорите ни ще са подходящи за по – големи групи от хора!
В: Да водим ли помощници със себе си?
О: Ако в снимките ще вземат участие само децата и родителите не е необходимо да водите помощници. Струпването на повече хора разконцентрира децата и резултатите не са добри.
В: Какво се изисква от мен по време на фотосесия?
О: Ако някой от фотографите Ви помоли за помощ с детенцето е хубаво да ни съдействате. Детето Ви обича и би Ви се доверило доста по – лесно отколкото на непознати. Ако това не е необходимо ще Ви помолим да ни оставите да си свършим работата, а Вие да се насладите на минутка спокойствие
В: Трябва ли да си носим чисти обувки?
О: Да, това е абсолютно задължително. В случай, че сте забравили ще бъдете учтиво помолени да се събуете. Все пак се снимат малки деца и хигиената е изключително важна!
В: Нося ли отговорност при повреда на декорите?
О: Декорите се изграждат с много любов и желание от наша страна. Ще Ви помолим да наблюдавате децата си и да не ги оставяте да унищожават имуществото на студиото!
В: Как ще избера снимките си?
О: До 3 дни след фотосесита ще получите линк, от който ще можете да изберете вкъщи снимките за обработка. Те са защитени с водни знаци и свалянето им е противозаконно, тъй като снимките са собственост на Даков Студио до момента на тяхното закупуване! Ще имате възможност да изберете колкото кадри харесате, като всеки кадър над 30 -я се таксува по 6 лв./бр.
В: Какъв е срокът за обработка?
О: Срокът за обработка е 15 работни дни от датата на изпратената от Ваша страна селекция. Колкото по – бързо успеете да подберете снимките, толкова по – бързо ще се наредите в графа “чакащи обработка”.
В: Мога ли да получа снимките си по – бързо?
О: Да, но това ще оскъпи услугата с 50 %. В този случай ще получите снимките си до 3 работни дни след направена селекция.
В: Ще получа ли снимките си за Коледа?
О: И тази година решихме да зарадваме всички със снимки за Коледа 🙂
В: Предлагате ли албуми, календари, картички, играчки за елха…?
О: Да, можете да се възползвате от различни варианти за подаръци и съхранение на снимките Ви.
В: Как става плащането на фотосесията?
О: Снимките от заявения пакет се плащат непосредствено след фотосесията. Ако има допълнително избрани кадри , те се заплащат след направена селекция, в студиото ни или по банков път.
В: Как ще получа снимките си?
О: Ако сте селектирали точния брой кадри, заявени предварително в пакета си, веднага щом снимките бъдат обработени ще ги получите чрез линк, от който да ги свалите. Ако имате снимки за доплащане, ще получите линка щом плащането бъде направено.
В: Ще получим ли снимките си на хартиен носител?
О: Разбира се. Студиото носи отговорност за цветовете, само за снимки изкопирани при нас! За да видите нашия труд по постобработката, не Ви съветваме да ползвате услугите на случайни фотостудиа! Затова ще изкопираме всички снимки от фотосесията!
В: Можем ли да поръчаме допълнителни копия на снимките на хартиен носител?
О: Разбира се, това ще уточним след приключването на фотосесията.

Снимки от Коледните ни декори през 2018 г.

 

 

Ето какви са нашите предложения :

Пакет I

10 кадъра – 80 лв. – времетраене на фотосесията – от 20 до 60 мин. в зависимост от заявения пакет и разположението на детенцето

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

  1. Обработка на всички кадри според избрания пакет + изкопирването им на висококачествена фотохартия с размер 10 х 15 см.
  • Снима се на 1 декор, който ще имате възможност да изберете на място в студиото.
  • Разполагаме с дрехи за децата, които могат да бъдат използвани при желание от Ваша страна!

Пакет II

20 кадъра – 160 лв. – времетраене на фотосесията – от 20 до 60 мин. в зависимост от заявения пакет и разположението на детенцето

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

  1. Обработка на всички кадри според избрания пакет + изкопирването им на висококачествена фотохартия с размер 10 х 15 см.
  • Снима се на 2 декора, които ще имате възможност да изберете на място в студиото.
  • Разполагаме с дрехи за децата, които могат да бъдат използвани при желание от Ваша страна!

Пакет III

30 кадъра – 200 лв. – времетраене на фотосесията – от 20 до 60 мин. в зависимост от заявения пакет и разположението на детенцето

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

  1. Обработка на всички кадри според избрания пакет + изкопирването им на висококачествена фотохартия с размер 10 х 15 см.
  • Снима се на 2 – 3 декора, които ще имате възможност да изберете на място в студиото.
  • Разполагаме с дрехи за децата, които могат да бъдат използвани при желание от Ваша страна!

 

error: Dakov Studio | All Rights Reserved !!!